Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Свежее в Кирнете

Акція «Врятуй свій голос»

ALNET - Александрия в Интернете

«Врятуй свій голос» — під такою назвою 10 грудня в Олександрії пройшла акція, приурочена до Дня прав людини.

Молоді регіонали Олександрійщини роз’яснювали мешканцям міста їхні права, затверджені Конституцією України. Крім того, представники Партії регіонів закликали олександрійців перевірити наявність та вірність даних про себе у загальних списках виборців, складених для голосування на 26 березня 2006 року, щоб не допустити фальсифікації.

«Ми переконані, — зазначається в листівці, — що жителі нашого міста обов’язково прийдуть на вибори, щоб покласти край розвалу економіки, росту цін, переслідуванню інакомислячих та розколу України». Слід зазначити, що активність і зацікавленість мешканців міста у діяльності Партії регіонів за останній час значно зросла.

Разом з роз’яснювальним матеріалом усі бажаючі в цей день могли отримати календарики та повітряні кульки з логотипом Партії регіонів.


Перейти на сайт автора

Сайты кирнета: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Да, если что: кирнет — это интернет в Кировограде
Вы тоже можете бесплатно публиковать новости и привлекать посетителей на свой сайт! Узнать как