Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Свежее в Кирнете

Футбольный матч

ALNET - Александрия в Интернете

Дата: 17.09.2005 Початок: 17:00 Глядачі: 1220

Голи: Чудак (0:1), Гребінюк 17 (1:1), Мариненко 45+2 (2:1), Казанюк 64 (3:1), Сахаров 72 (3:1)

Попередження:

ПФКА: Попов 85, Кундель 88,Гірник: Семеренко 71, Суліменко 44, Толкач 9

Головний суперник ПФКА по турнірній таблиці, ФК „Севастополь“, зіграв свою гру днем раніше, обігравши на виїзді криворізький „Кривбас-2“. Тому відповідальність за результат матчу, яка висіла каменем над гравцями, дуже вплинула на їх дії. Як ми і передбачали матч видався багатим на події і не простим для ПФКА.

Команди почали гру дуже обережно, намагаючись тримати м’яч в центрі поля. Але гості вже на 17 хвилині матчу скористались своїм шансом. Півзахисник Гірника виборов аут на правому фланзі своєї атаки, безпосередньо біля штрафного майданчика господарів, швидко вів м’яч в гру руками, вивівши сам на сам з нашим голкіпером товариша з незвичним прізвищем Чудак — ніяких шансів для голкіпера. Не встигли вболівальники висловити все що вони думають с приводу такої дитячої помилки захисту, минуло лише 40 секунд,10-ка нашого нападу видав сольний прохід метрів на 60, обігравши весь захист суперника, зблизившись з воротами віддав точний пас на Гребінюка, тому залишилось лише підставити ногу — 1:1!

Не пройшло і десяти хвилин — знову помиляються центральні захисники ПФКА, пас в розріз і нападник Гірника виходить сам на сам з голкіпером — удар, гол. Але лайсмен угледів в цьому епізоді положення по за грою, хоча гравець на два метра був в грі (!), нам щастить!

Після цього гравці оборони отримали добрий „наганяй“ від тренера. Надалі ПФКА заволоділа ініціативою. В атаці діяли досить просто, намагаючись закидати м’яч за „комірець“ захисникам суперника, в надії на гарну гру головою Гребінюка. Проте дивідендів з того було мало. Під кінець тайму гравці згадали що в перерві їм доведеться зустрітися з Романом Покорою, і активізували свої дії на правому фланзі. Вже на другій доданій хвилині першого тайму, після розіграшу штрафного, Мариненко пробив головою в дальній від голкіпера кут воріт. Гол!

На другий тайм господарі вийшли більш зібраними, більше контролювали м’яч, 6 гравців постійно залишались в обороні власних воріт. І як результат, дві стрімкі контратаки закінчились взяттям воріт „Гірника“. Слід відмітити що гості теж не відсиджувались в обороні, півзахисники олександрійців часто втрачали м’яч в простих ситуаціях, але невисокий клас гравців Гірника не дозволив їм скористатися помилками господарів.

В цілому було помітно, що в діях гравців ПФКА зникла важкість, яка була присутня в останніх матчах, самовіддача була на досить пристойному рівні. Слід відмітити Олександра Гребінюка, який в другому матчі поспіль забиває дуже важливий м’яч.

Наступну гру наша команда проведе на Кримському півострові, в м.Армянськ з „Титаном“. Незабаром чекайте на представлення суперника.


Перейти на сайт автора

Сайты кирнета: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Да, если что: кирнет — это интернет в Кировограде
Вы тоже можете бесплатно публиковать новости и привлекать посетителей на свой сайт! Узнать как