Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Свежее в Кирнете

Пишіть SMS-ки!

Рок-кафе в Кировограде

Вмикайте свої приймачі!

Щонеділі, о 12.00 в ефірі радіостанції «Скіфія-Центр» 106.7 FM — надзвичайний гість. Стежте за анонсами!

Цієї неділі, 28 жовтня 2007 року, на ваші запитання відповідатимуть учасники криворізького рок-гурту Teneta, добре відомого усім постійним відвідувачам кіровоградського рок-кафе — і не тільки.

Для допитливих:

Гурт грає в стилі коксо-рок, хоча музика має елементи rock&pops, hard-rock, grange. Взагалі при створенні пісень колектив не замикається в конкретних стильових рамках. В своїх піснях «Тенета» створюють цікаві художні образи, підіймають різноманітні проблеми суспільства, в тому числі і соціальні. Основна ціль творчості — змінити цей світ на краще за допомогою своїх пісень, створити енергетичний посил слухачам, навчити людей відчувати справжнє.

Якщо потребуєте більше інформації про недільних гостей радіостанції «Скіфія-Центр» — зайдіть на сайт кіровоградського рок-кафе. Там, до речі, знайдете і лінки на MP3. Слухайте і насолоджуйтесь, бо Teneta того варті!

І головне...

Поставити запитання учасникам гурту Teneta ви можете просто зараз, скинувши його у вигляді SMS-повідомлення за номером (097) 944-15-80. У тексті SMS-ки обов'язково вкажіть свої ім'я та прізвище — на автора найцікавішого запитання чекає спеціальний приз від гурту Teneta.


Перейти на сайт автора

Сайты кирнета: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Да, если что: кирнет — это интернет в Кировограде
Вы тоже можете бесплатно публиковать новости и привлекать посетителей на свой сайт! Узнать как