Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Свежее в Кирнете

У Кіровограді відбулися другі дитячі велоперегониУ Кіровограді відбулися другі дитячі велоперегони

Йога и велотуризм в Кировограде

Пам`ятаєте, наскільки успішними стали перші у Кіровограді дитячі перегони на велосипедах? Натхнення того успіху підштовхнуло членів велоклубу «ТамДеМи» повторити цей захід, приурочивши його до Дня міста. Адже, як показав перший досвід, така подія – це справжнє свято.

Дитячі перегони відбулися 23 вересня у Дендропарку за сприяння компанії «Корпорація ХХІ століття», на тому самому місці, де проходило перше змагання «РоверОК». Головними героями і учасниками заходу, що був названий «РоверОК-2», звичайно, стали діти. Успіх попередніх перегонів був перевершений – на День міста змагалися вже 67 юних велосипедистів. І це незважаючи навіть на скромніше, ніж попереднього разу, анонсування.

Участь у перегонах брали діти віком від 2 до 10 років. Організаторів порадувала велика кількість зовсім маленьких велосипедистів, що змагалися на своїх найперших триколісних велосипедах. Було вирішено, що для цих малюків слід відвести окрему номінацію - від 1 до 2 років.

Організатори врахували побажання учасників попередніх перегонів – і подовжили трасу для старших дітей. А також влаштували окремий конкурс «Супермама» - для сміливих і спортивних матусь юних учасників. До речі, виграти в цьому конкурсі було не лише приємно, а й вигідно, адже призом було не будь-що, а подарунковий сертифікат на отримання абонемента у найкращий в місті фітнес-центр «Драйв». Перегони мам настільки сподобались глядачам, що вони висунули (у жартівливій формі) пропозицію наступного разу влаштувати перегони татусів та дідусів.

Ще одним нововведенням стала турбота організаторів заходу про безпеку дітей – постійний спонсор велоклубу «ТамДеМи» магазин «Велосалон» надав у користування маленьким учасникам дитячі велосипедні шоломи.

Тепер – про найцікавіше: про переможців. Ними стали:

  • у номінації «На трьох колесах» (малюки від 1 до 2 років) перше місце посів Вітя Фандо, на другому опинилася Владислава Калюжна, на третьому – Олексій Кравченко;
  • у номінації «Перша траса» (для дітей 2-4 років, чиї велосипеди були обладнані додатковими боковими колесами) найкращий результат показав Єгор Швець, другим прийшов Павлик Головін, а третє місце зайняв Єгор Бугаленко;
  • у номінації «Маленькі чемпіони» (для дітей 2-4 років, що вже вміли їздити на велосипеді без додаткових коліс) переміг Артем Дзюба, на другому місці – Іван Герасименко, і на третьому – Микита Вейчук;
  • у номінації «Мир, дружба, велосипед» (для дітей віком від 5 до 7 років) переможцем став Олександр Криця, друге місце посів Андрій Ковеня, третє – Кирило Жовтенко;
  • у номінації «З велосипедом – у життя» (хлопчики віком від 8 до 10 років) перше місце добув Дмитро Красюк, друге – Юрій Ходоровський, третє — Богдан Коваленко;
  • у номінації «Юна велоледі» (дівчатка віком від 7 до 10 років) перемогу добула Оля Золорулько, друге місце дісталося Софійці Хмаровій, на третьому місці опинилася Аня Бабій.

Почесним гостем На дитячих перегонах «РоверОК-2» став заслужений спортсмен України, чемпіон світу велоперегонів на треку Олександр Симоненко. Усі переможці отримали нагороди й призи з рук справжнього чемпіона, а самому Олександру було приємно усвідомлювати, що хтось із цих дітей у майбутньому повторить, а можливо і перевершить його досягнення.

Залишилося додати тільки одне: дитячі велосипедні змагання «РоверОК-2» стали можливими завдяки кіровоградському вело клубу «ТамДеМи», а також спонсорам: компанії «Корпорація ХХІ століття», що надала територію Дендропарку для проведення змагань; магазину «Велосалон» (вул. Єгорова 17), Відділу фізичної культури та спорту, центру здоров`я «Драйв».


Перейти на сайт автора

Теги новости:
активный отдых
досуг

Новости в тему:

Сайты кирнета: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Да, если что: кирнет — это интернет в Кировограде
Вы тоже можете бесплатно публиковать новости и привлекать посетителей на свой сайт! Узнать как