Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Новий прояв фемінізму чи реальний погляд на ринок праці?

Каталог прессы

Кіровоградською асоціацією жінок–підприємниць для учасниць проекту "Програма інтерактивного навчання та розвитку жінок" було проведено осінню школу.

Програма спрямована переважно на студенток та безробітних. Адже в тих і в інших майбутнє ще не визначено. Щоб влаштуватися у житті, потрібно мати не лише освіту, а й додаткові навички, які б допомогли свої знання реалізувати. Відтак на попередніх семінарах учасниці проекту усвідомлювали свої сильні сторони, формували лідерські якості, вчилися мистецтву презентації. Під час осінньої школи йшлося про те, як знайти собі місце роботи та успішно пройти співбесіду.

Серед тих, хто прийшов поділитися досвідом, були фахівці служб, які займаються працевлаштуванням, розробляють комплексні програми зайнятості. Були серед гостей і лідери громадських організацій, які представляють інтереси бізнесменів і вже досягли чималих професійних успіхів. Усі разом вони допомогли слухачам осінньої школи з’ясувати для себе загальний стан справ та виявити ті можливості, які існують зараз на регіональному ринку праці. Серед учасників семінару була і координатор Канадсько-Українського гендерного фонду Лариса Магдюк.

За 2 роки роботи в Україні фонд вже підтримав близько 50 проектів. Один з них – Кіровоградської асоціації жінок-підприємниць. Як вважає пані Магдюк, ця програма буде корисною для жінок нашого регіону, оскільки в ньому, рівно як і в інших є певні гендерні проблеми. На її думку, проведення тренінгів та надання інформації зможе допомогти всім, хто вирішив знайти собі нову нішу в житті, розпочати власний бізнес чи підвищити професійну підготовку.

У програмі інтерактивного навчання заплановано ще 3 теми. Кожна з них для учасниць проекту є не тільки цікавою, а й необхідною. Хоча, як каже керівник проекту Олена Баранова, вже зараз в самооцінці жінок відчуваються суттєві зміни. Отож, в подальшому працевлаштуванні слухачок в Асоціації переконані.

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS