Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Захист прав бізнесменів

Каталог прессы

Громадськими слуханнями на таку тему розпочав реалізацію проекту “Підтримка громадських ініціатив у сфері захисту прав людини” молодіжний центр волонтерів “Геліос”. Цей проект організація здійснює за підтримки Міжнародного фонду “Відродження” та у тісній співпраці із різнопрофільними громадськими фундаціями Кіровоградщини. Адже задля реалізації всієї серії громадських слухань, – про стан дотримання в нашій області прав громадян на особисту недоторканність, на свободу слова, на політичну та громадську діяльність, на соціальний захист та захист прав громадян, затриманих правоохоронними органами, – потрібна підтримка не тільки фінансова, але й фахова.

За словами голови Центру “Геліос” Віталія Пухальського із самого початку створення, організація бере постійну і активну участь у соціально-культурному житті міста та області. І даний проект – ще одна можливість позитивно вплинути на розвиток ситуації у сфері захисту прав людини на Кіровоградщині.

Такої ж думки дотримується і керівник проекту – Вікторія Матвєєва. Як зазначила пані Вікторія, серед очікуваних результатів проекту – активізація громадської уваги та поштовх до суспільної дискусії щодо дотримання прав та свобод незахищених верств населення.

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS