Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Фіброгастродуоденоскоп та ректороманоскоп у подарунокФіброгастродуоденоскоп та ректороманоскоп у подарунок

Вечірня газета

Вручення суперсучасної медичної апаратури, аналогів якій в Кіровограді не було, а саме, фіброгастродуоденоскопа та ректороманоскопа імпортного виробництва, що дасть змогу значно поліпшити діагностику шлунково-кишкових захворювань, вносити необхідну хірургічну та медикаментозну корекцію під час лікування хворих, відбулося днями в міській лікарні швидкої медичної допомоги (колишній 4-й міській) — провідного лікувального закладу міста.

76 тисяч гривень знадобилось міській владі, щоб придбати таке обладнання. І це стало можливим завдяки тому, як повідомив на урочистостях з нагоди вручення міський голова Микола Чигрін, що за підсумками минулого року надходження до міського бюджету були значно перевиконані. Це дало можливість скоригувати цифри видатків на галузь, придбати три автомобілі для станції швидкої допомоги, запасні частини для автопарку цього закладу та медичне обладнання для третьої міської лікарні.

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS