Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Підвищення... заради підвищенняПідвищення... заради підвищення

Вечірня газета

Кіровоградське комунальне підприємство "Теплоелектроцентраль" зверталось із клопотанням до виконавчого комітету підвищити тарифи на гаряче водопостачання.

Справа в тому, що підприємство має можливість забезпечувати населення центральної частини міста гарячою водою, але існуючі тарифи не відповідають реальним умовам. Тож було запропоновано підвищити тариф на одного мешканця по КП "Теплоелектроцентраль" — до 14 гривень 58 копійок, а на КП "Кіровоградтеплоенерго" — 14 гривень 76 копійок. Для порівняння — в минулому тарифи для споживачів ТЕЦ були 12,12 гривні, а для споживачів "Кіровоградтеплоенерго" — 12,9 гривні.

Але підняття тарифів на гарячу воду зовсім не означає, що вона з’явиться в наших кранах. Як зазначив мер Микола Чигрін - годі сподіватися на гарячу воду, коли борг населення за теплопостачання вже перевалив за сім мільйонів гривень.

До речі, для тих споживачів, що мають лічильники, ця новина не матиме такого негативного забарвлення. За один кубічний метр гарячої води споживачі ТЕЦ сплачуватимуть 4,63 гривні, а "Кіровоградтеплоенерго" — 4,69 гривні.

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS