Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Крок до взаєморозумінняКрок до взаєморозуміння

Каталог прессы

Нині підходить до завершення семінар-тренінг «Сучасні європейські стандарти забезпечення прав меншин», котрий проводить у Кіровограді громадська організація «Фундація Прав Людини» з 22 по 25 лютого.

Цей проект, реалізований за підтримки Представництва Європейської Комісії в Україні, зібрав до дискусії та вироблення стратегії спільної діяльності лідерів молодіжних організації зі всієї України.

На семінар, що проходить у приміщенні Кібернетико-технічного коледжу, приїхали представники громадських організацій, що працюють з тими чи іншими меншинами в Ужгороді, Харкові, АР Крим, Києві, Житомирі, Донецьку, Львові та інших обласних і районних центрах.

Що ж до учасників семінару від Кіровоградської області, то це лідери ТІМО «Відкриті двері» Ольга Прядко, «Інституту соціокультурного менеджменту» Андрій Флоренко, представник «Української Студентської Спілки» та Студентської Ради Інституту комерції Дмитро Василенко.

Серед тем, які розглядаються протягом семінару, є загальні, що стосуються роботи Європейського Союзу у сфері забезпечення прав представників меншин, а також європейських стандартів захисту прав меншин.

За словами керівника Фундації Прав Людини Євгенія Фоміна, результатом семінару-тренінгу має стати розробка стратегії діяльності недержавних громадських організацій у сфері забезпечення прав меншин. Інше, не менш важливе завдання - це встановлення дружніх і професійних зв’язків між представниками різних регіонів, що працюють в одній сфері.

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS