Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Лідери 95 округуЛідери 95 округу

ІА "Комівояжер"

За підрахунками голосів на 672 з 965 дільниць в Кіровоградську облраду проходять БЮТ, Партія регіонів, Народний блок Литвина, СПУ, блок „Наша Україна” і КПУ.

Про це ІА „Комівояжер” повідомив член обласної територіальної виборчої комісії Дмитро Сінченко.

За його даними, за БЮТ проголосували 29,35% виборців з тих, що взяли участь в голосуванні, Партію регіонів – 12,33%, за НБЛ – 9,43%, за СПУ – 9,15%, за „Нашу Україну” – 8,6%, за КПУ – 5,16%.

Він підкреслив, що кількість підрахованих голосів складає на даний момент приблизно 55%. 8 тис. 543 виборця не підтримали жодну з партій.

Довідка ІА „Комівояжер”: Кіровоградська обласна виборча комісія зареєструвала списки кандидатів від 42 організації партій і блоків на вибори облради.

У Кіровоградську облраду входять 100 депутатів.

В області проживає 1 млн. 60 тисяч чоловік, із них 795,5 тисяч є виборцями.

Теги новости:
выборы 2006 лидеры бют юлия тимошенко партия регионов виктор янукович народный блок литвина социалисты наша украина коммунистическая партия подсчет голосов процент рейтинг результаты голосования 95 округ кировоградский областной совет

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS