Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Борг ліквідованоБорг ліквідовано

Коммивояжер

Один з найбільших виробників наливного і бутильованого рослинного рафінованого дезодорованого масла, модифікованих жирів, маргаринів і майонезів - Промислова Група "Креатив" (м. Кіровоград) - здійснила виплату купонів за корпоративними облігаціями, а також погасила облігації серії А і частину облігацій серії В.

Як повідомив Генеральний Директор ЗАТ «Креатив» Давидов Ю.Г., так само було здійснене погашення облігацій серії "А" на суму 4,9 млн. грн. і серії "В" на суму 1,88 млн. грн. Відсотки і погашення облігацій сплачені своєчасно і в повному об'ємі.

Ресурси від емісії облігацій спрямовані на закупівлю устаткування для модернізації виробництва з рафінування та дезодорування рослинних олій, а також на впровадження нових технології.

У середині 2007 р. ПГ "Креатив" має намір розмістити свої акції на Лондонській фондовій біржі. Рішення провести IPO було прийнято акціонерами промислової групи "Креатив" в кінці 2005 року. Спочатку група планує розмістити до 20 % акцій і залучити не менше 12 млн. фунтів стерлінгів. Одержані кошти будуть направлені на рефінансування кредитів з високою процентною ставкою, розвиток торгової мережі, розширення і диверсифікацію виробництва.

Промислова група «Креатив» є сучасною багатогалузевою організацією, яка проводить високоякісну продукцію відповідно до європейських стандартів якості. До складу групи «Креатив» входять п'ять сучасних заводів, які випускають масложирову продукцію під ТМ «Сонола», ТМ «Делікон» і ТМ «Дивное». Власна сировинна база і новітні технології розробки дозволяють забезпечувати споживачів високоякісними продуктами, а також бути конкурентоздатними на ринку.

Теги новости:
облигации
погашение долга
промышленная группа Креатив
размещение акций
капитал
Сонола
Деликон
Дивное
Лондонская фондовая биржа

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS