Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Підприємство європейського рівняПідприємство європейського рівня

Прес-служба ОДА

Голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Вадим Черниш відвідав закрите акціонерне товариство "Радій".

Вадим Черниш зустрівся з керівництвом і працівниками підприємства, побував у цехах, ознайомився з роботою унікальної системи пожежної сигналізації (СПС1), що може використовуватися на атомних електростанціях і за якістю випереджає російські, німецькі та австрійські аналоги.

Мова йшла про сьогоднішній день та перспективи розвитку одного з найбільш успішних підприємств регіону.

Вадим Черниш, голова обласної державної адміністрації, підсумовуючи візит на ЗАТ "Радій": "Я не уявляв, наскільки високим є рівень цього підприємства, котрим може пишатися не лише наша область, а й Україна в цілому. Я думаю, не буде перебільшенням сказати, що підприємство має європейський рівень. Ми будемо робити все для того, щоб привернути увагу Президента, привернути увагу центральних органів влади до важливості державної підтримки виробництва таких необхідних нашій країні систем".

Олександр Сіора, генеральний директор ЗАТ "Радій", про підтримку нового голови обласної державної адміністрації: "Сьогодні ви мали змогу ознайомитися з виробництвом, побачити нашу продукцію. Останнім об’єктом, з яким ми вас ознайомили була система пожежної сигналізації СПС1. В процесі її випробування у нас виникли проблеми з сертифікацією, затягувалися терміни випробувань – замість одного місяця випробування тривали чотири. Ми змушені були звернутися до Вадима Олеговича. Після його втручання ми отримали сертифікат."

Теги новости:
промышленность
машиностроение
приборостроение
ЗАО Радий
кировоградский радиозавод
производство оборудования для АЭС
атомная электростанция
Вадим Черныш
Александр Сиора

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS