Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Фотограф і... тенісистФотограф і... тенісист

Коммивояжер

У Кіровоградському обласному художньому музеї відкрилася фотовиставки Михайла Полярного, присвячена 50-річчю з дня народження автора. Експозиція налічує понад 50 різножанрових робіт.

Михайло Полярний (Олександр Леонідович Ручин) народився 22 вересня 1956 року в с. Хмельовому Маловисківського району. Цікавився фотографією ще в шкільні роки. Більш детально познайомився з процесом зйомки і друку під час служби в армії. А по-справжньому захопився фотографією в 2003 році.

Брав участь в обласних художніх фотовиставках 2003-2004 років. В 2004 році організував свою першу персональну виставку, на якій експонувалось 16 робіт. В цьому ж році взяв участь в першій Всеукраїнській фотовиставці «Енергія життя» у Дніпропетровську, де серія його фотографій «Жили-были старик со старухой...» увійшла до каталогу.

У 2005 році став учасником Національного фотоконкурсу «Дивосвіт українського примор'я» в місті Запоріжжі. У 2005 році персональна виставка Михайла Полярного пройшла в художньому салоні міста Кіровограда. На ній експонувалося 24 роботи.

Інше захоплення М. Полярного - теніс. На сьогодні він є президентом тенісного клубу «Гандікап», створенням якого займався з 1992 року. Вихованці клубу беруть участь у всеукраїнських змаганнях та займають призові місця. За свою більш ніж 10-річну історію клуб випустив близько 1000 вихованців.

В 2006 році М. Полярним створено громадську організацію ЦСРФ (Центр сприяння та розвитку фотомистецтва), члени якої займаються поширенням руху фотомистецтва в області, насамперед серед аматорів. Організацією вже проведено шість виставок в обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Д.І. Чижевського.

Фото — Р.К.С.

Теги новости:
Михаил Полярный фотовыставка теннисный клуб "Гандикап"

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS