Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

У Кіровограді побував невизнаний монархУ Кіровограді побував невизнаний монарх

ХайВей

Кіровоград з офіційним робочим візитом відвідав Король України-Руси Орест І. Під час перебування у місті він вручив королівські ордонанси, що засвідчуюють шляхетне походження потомкам дворянських родів, що пройшли оголошену ним у травні 2007 року перереєстрацію, зустрівся з журналістами.

Першими королівські ордонанси отримали більше десяти мешканців Кіровограда та Одеси, що вірять у майбутнє української монархїі.

"По Європі бродить привід монархізму" - зазначив,при зустрічі Король України-Руси Орест І -"В незалежність України 20-30 років тому теж мало хто вірив, але це сталося, бо все в руках Божих..."

Незважаючи на присутність в Україні кількох монархічних течій, певне його невизнання та самопроголошених лицарських орденів та козацтв, Король України-Руси Орест І вважає, що час все розставить на свої місця. На сьогодні, як би то не було український монарх вже має десятки тисяч парихильників, кілька тисяч дворян, що визнаюють його монархом та визнання зарубіжних дворів та монархічних кіл.

Ілюстрація - карикатура.ру

Теги новости:
король Украины-Руси Орест 1
монарх
монархия в Украине

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS