Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Статус кіровоградських гуртожитків буде зміненоСтатус кіровоградських гуртожитків буде змінено

Вечірня газета

Всі кіровоградські гуртожитки мають стати повноцінними житловими будинками. Про це йшла мова на нараді у Володимира Пузакова за участі керівників департаменту житлово-комунального господарства.

Як повідомив помічник міського голови Олександр Макієнко, на сьогодні у комунальній власності міста знаходяться 15 гуртожитків, у яких проживає близько десяти тисяч осіб. Усі гуртожитки можуть найближчим часом змінити свій статус, що цілком відповідає бажанню їх мешканців і планам міської влади.

Найближче до цієї мети підійшли жителі гуртожитку на вулиці Радянській, 4. Тут створено будинковий комітет, який спільно з міською комісією по вивченню ситуації у гуртожитках та їх експлуатації, а також відділом житла міської ради розпочав перевірку виконання правил проживання у цьому приміщенні.

У результаті перевірки вже виявлено близько 30 кімнат, які здаються в найм або ж не заселені. Одночасно будинковий комітет зібрав необхідні кошти (12 тисяч гривень) на замовлення проекту реконструкції гуртожитку в житловий будинок.

Враховуючи бажання мешканців усіх гуртожитків міста піти таким шляхом, міський голова видав розпорядження, в якому доручив відділу житла міської ради тимчасово припинити підготовку документів з видачі ордерів на поселення в гуртожитках.

Теги новости:
общежитие
жилой дом
жилье
реконструкция
поселение

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS