Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Опалювальний сезон у Кіровограді: проблеми, що вже стали традицієюОпалювальний сезон у Кіровограді: проблеми, що вже стали традицією

ОДТРК

Щороку при підготовці до чергового опалювального сезону працівники житлово–комунального господарства Кіровограда стикаються з цілою низкою проблем. Вирішувати їх владі з року в рік стає все важче. Причини виникнення ускладнень взявся прокоментувати голова облдержадміністрації Вадим Черниш.

Технічно вся система області та Кіровограда до роботи в осінньо–зимовий період готова стовідсотково, – стверджує Вадим Олегович. Втім, це - лише одна сторона медалі. Головною проблемою залишаються розрахунки комунальних підприємств за енергоносії та передоплата за них у новому опалювальному сезоні. На сьогодні теплопостачальні підприємства частково, за рахунок банківських кредитів, суму боргу сплатили. Проте казати про повний розрахунок за поставлений минулого року газ ще зарано. Виникнення цієї, вже традиційної для Кіровограда напередодні зими ситуації, голова облдержадміністрації пов'язує виключно з непрофесіоналізмом міської влади.

Взагалі, на думку Вадима Олеговича, укладаючи договори з приватниками на оренду стратегічних в плані забезпечення життєдіяльності міста підприємств, чиновники, що сидять у будинку з колонами, повели себе вкрай недбало. У договорах не прописані чітко навіть елементарні обов'язки орендарів.

Відсутність стратегії розвитку призводить насамперед до того, що страждають прості споживачі. Ціни на комунальні послуги зростають, а їх якість - анітрохи не покращується. Така ситуація є, як мінімум, дивною, - наголосив Вадим Черниш.

Теги новости:
отопление
отопительный сезон
задолженность
Вадим Черныш

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS