Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Ціни на хліб у Кіровограді ростуть повільно, але невпинноЦіни на хліб у Кіровограді ростуть повільно, але невпинно

ХайВей

Ціни на хліб у Кіровограді та області ростуть повільно. Ця швидкість в середньому дорівнює 1 копійці за кілограм за 2-3 дні. Моніторингом цін встановлено, що за останні 20 днів листопада ціни виросли від 4 копійок за буханець з пшеничного борошна 1-го ґатунку до 15 копійок — з вищого. За станом на 10 листопада високосортний хліб (за 1 кг) коштував в средньому 2,52 грн., а на 30-е — вже 2,68 грн. Незмінною - 2,12 грн./кг залишилася ціна житньо-пшеничного хліба, який дорожчав у попередні місяці. Однак обласною держінспекцією по контролю за цінами виявлені випадки перевищення торгівельної надбавки у 10%.

З 10 по 20 листопада дизпаливо у місті подорожчало на 6 копійок (4,96 грн. за літр), на 8 копійок — бензин А-76 (4,68), А-80 (4,73), A-92 (4,91), на 4 копійки — А-95 (5,01).

На попередньому рівні поки утримуються ціни на пасажирські перевезення та комунальні тарифи. Але перевізники вимагаюють подвійного підвищення вартості проїзду. Комунальні тарифи поки що не зрушили з місця завдяки процедурі громадських слухань.

Середня заробітна плата по області в листопаді трохи зросла, однак протягом останніх місяців спостерігалася тенденція до її зменшення.

Теги новости:
цены
мониторинг цен
статистика
продукты
хлеб
пассажирские перевозки
бензин

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS