Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Професія від БогаПрофесія від Бога

ОДТРК

Спеціальні заклади Кіровоградщини сьогодні гостро потребують професійних реабілітологів - людей, які здатні повернути дітям з хронічними хворобами та інвалідам працездатність, адаптувати до світу здорових людей. Перших в області фахівців з фізичної реабілітації чотири роки тому почав готувати Кіровоградський державний педагогічний університет.

Сьогодні майбутні реабілітологи проходять практику у кращих спортивних закладах Кіровограда. У спеціалізованій дитячо-юнацькій школі олімпійського резерву «Надія» для студентів створили кабінет з фізичної реабілітації. Працювати вони будуть як зі спортсменами, так і з дітьми-інвалідами. Учні спортивної школи пройдуть індивідуальний курс, який передбачає вправи, лікувальні масажі та обстеження на професійному обладнанні.

Дмитро Петринський спеціальність реабілітолога обрав за покликом душі. Каже, це професія від Бога, призначена допомагати людям. Спочатку в обласному лікарсько-фізкультурному диспансері Дмитро спостерігав за роботою фахівців. Сьогодні, під час практики, з відвідувачами працює вже сам.

Чимало дітей вже отримали кваліфіковану допомогу реабілітологів - однак сотні й тисячі хворих дітей в нашій області ще чекають на неї.

Теги новости:
физическая реабилитация
подготовка специалистов
педагогический университет
производственная практика
дети-инвалиды

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS