Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

«Я не розумію, до чого тут мої діти...»«Я не розумію, до чого тут мої діти...»

УНИАН

Як повідомили УНІАН в прес-службі «УТП Кіровоград», сьогодні вночі, близько першої години, невідомі розбили камінням вікно у квартирі начальника служби охорони «УТП Кіровоград» Юрія ТИСЛЕНКА і у спальню, де спала десятирічна дитина, кинули літрову пляшку із запалювальною сумішшю. На щастя, ніхто не постраждав.

В повідомленні зазначається, що Ю. ТИСЛЕНКА є одним із пікетувальників, які уже 6 місяців поспіль борються з рейдерами, які захопили приміщення ЗАТ «УТП Кіровоград».

За його словами, це не перша спроба залякати його, “але якщо раніше це були спроби підкупу та залякування, то сьогодні люди ІВАНЧЕНКА перейшли до фізичного насилля”. «Я не розумію, до чого тут мої діти, в чому вони винні і чому в нашому місті можуть відбуватися такі речі», - сказав Ю.ТИСЛЕНКО.

За його словами, впродовж шестимісячного пікетування він повідомляв в правоохоронні органи про залякування та можливу фізичну розправу, але крім обіцянок розібратися і захистити трудовий колектив від загарбників ніяких дій не було.

Голова правління ЗАТ «УТП Кіровоград» Микола ГУБАРЄВ від імені трудового колективу звертається до Президента, прем’єр-міністра, міністра МВС, Генеральної прокуратури та до працівників ЗМІ з вимогою припинити свавілля і відвертий бандитизм у Кіровограді.

Сьогодні, весь трудовий колектив ЗАТ «УТП Кіровоград», правозахисники, представники громадських організацій розпочинають пікетування обласної адміністрації Кіровограду з вимогами негайно розібратися у ситуації, прийняти рішучі дії і притягти до відповідальності посадових осіб області, які допускають таке свавілля в Кіровограді.

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS