Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Урочиста присягаУрочиста присяга

ОДТРК

Чесно і сумлінно виконувати свій обов’язок та захищати суверенітет України присягнули військовослужбовці Кіровоградської військової частини А0680.

З самого ранку на території військової частини зібралися батьки, сестри, брати та просто друзі тих, хто вже завтра охоронятиме цілісність та недоторканність території нашої держави. Поки що у нового поповнення був лише підготовчий етап до служби у війську. Сьогодні ж, після того, як кожен з бійців урочисто присягнув на вірність українському народові та пообіцяв чесно виконувати свій громадянський обов’язок, накази командирів та зберігати державну таємницю, для них почнеться зовсім інша служба. Попереду на солдатів чекають практичні навчання з військової професії, вивчення теорії ведення бою, нелегкі години на варті спокою українського народу. Та попри всі майбутні труднощі, кожен з юнаків задоволений тим, що йому випало стати справжнім захисником Батьківщини.

І дивлячись на обличчя солдат, які зачитували перед товаришами та рідними текст присяги українського солдата, можна було переконатися, що, попри зміну часів, «честь», «вірність» та «обов’язок» - це не лише слова і для нинішніх військовослужбовців. Тож можна сміливо говорити, що мир і спокій в державі буде у надійних руках.

Теги новости:
воинская присяга призывник армия срочная служба

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS