Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Найгірший з-поміж 177Найгірший з-поміж 177

весь Кіровоград

Учора під час свого робочого візиту Президент України Віктор Ющенко відвідав ВАТ „М'ясокомбінат „Ятрань”, де зустрівся з колективом та керівництвом підприємства.

Президент відзначив, що йому подобаються підприємства, де застосовуються високотехнологічні процеси, працюють професійні люди. За його словами, історія цього комбінату – це яскравий приклад того, як потрібно виходити з кризи, боротися з розрухою, як з неуспішного проекту можна зробити успішний.

Віктор Ющенко також відмітив, що радіє з того, що торгова марка „Ятрань” дуже відома в Україні, але більшість таких підприємств, на жаль, не мають можливості вийти на міжнародний рівень. І головною причиною цього є недосконала система оподаткування. Так, за словами Президента, із 177 світових систем оподаткування українська система визнана найгіршою. Тому надати державну і правову підтримку таким підприємствам – це один із головних обов'язків держави.

Віктор Ющенко висловив сподівання, що новий парламент внесе всі необхідні зміни до законодавства, аби підтримати вітчизняного виробника. Цьому сприятиме і вступ України до СОТ наприкінці 2007 року. А вже тоді розпочнуться активні переговори щодо членства нашої держави в ЄС, завдяки чому у нас з'являться зони вільної торгівлі. Після вступу України до СОТ ринки збуту нашої держави розширяться на 15%.

Віктор Ющенко також наголосив, що важливо рухатися не тільки в напрямку Європи; не варто залишати поза увагою співробітництво зі Сходом, зокрема, з Росією.

Наприкінці зустрічі Президент побажав колективу ВАТ „М'ясокомбінат „Ятрань” міцного здоров'я та подальших успіхів у розвитку виробництва.

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS