Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

З водіями проведуть бесідиЗ водіями проведуть бесіди

весь Кіровоград

Останнім часом до Кіровоградського міськвиконкому надходить все більше звернень від громадян зі скаргами на водіїв маршруток. Про це під час наради з перевізниками повідомив начальник департаменту розвитку торгівлі, побутового обслуговування, транспорту та зв'язку Кіровоградського місьвиконкому Микола Цуканов.

За його словами, з 31 січня було зареєстровано 116 звернень; найбільше скарг надійшло на працівників ЗАТ „Автоінвест”, ПП „Укравтоінвест” та ВАТ „Автобусний парк”.

Переважна більшість звернень була отримана від інвалідів та учасників ВВВ, дітей війни, чорнобильців, пенсіонерів та представників інших пільгових категорій населення. В зверненнях йдеться про те, що водії маршруток неввічливо поводяться з пасажирами, відмовляються перевозити „пільговиків”, виганяють їх з маршруток, рвуть посвідчення або не зупиняються за проханням. Крім цього, нарікання з боку пасажирів викликало паління водіїв за кермом, занадто голосно увімкнена музика, а також неохайний зовнішній вигляд окремих водіїв.

Усі ці зауваження власникам маршрутів порадили взяти до уваги та провести відповідні бесіди з водіями.

Фото — Р.К.С.

Теги новости:
защита прав потребителей
транспорт
городской транспорт

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS