Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Новий порядок виплат грошових компенсацій вкладникам ОщадбанкуНовий порядок виплат грошових компенсацій вкладникам Ощадбанку

весь Кировоград

З 21 січня всі відділення Ощадного банку України працюватимуть за новим регламентом виплати компенсацій. Про це повідомив на сьогоднішній прес-конференції в облдержадміністрації Анатолій Козинський, начальник обласного відділення ВАТ “Державний ощадний банк України”.

Відтепер у перші чотири дні тижня - понеділок, вівторок, середу та четвер - проводитиметься реєстрація вкладників, а у два інших - п'ятницю та суботу – видача грошей. Пов'язано це з тим, що виплата коштів здійснюється набагато повільніше, ніж процедура реєстрації.

Анатолій Козинський також попросив громадян звернути увагу на той факт, що виплата відповідної суми здійснюється через три дня після реєстрації вкладника у Києві, а не після того, як він написав заяву в одне з місцевих відділень Ощадбанку. Також варто пам'ятати, що, згідно з наказом Прем'єр-міністра України, компенсуватиметься лише тисяча гривень на одного вкладника, а не по кожній книжці чи кожній філії банку, де свого часу були відкриті рахунки.

Теги новости:
Ощадбанк
грошові вклади
виплата компенсацій

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS