Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

На Кіровоградщині двоє людей задихнулися у ліжкуНа Кіровоградщині двоє людей задихнулися у ліжку

Прес-служба ГУМНС

Лише з початку жовтня сталося вже більше 10 пожеж через необережність під час паління, п’ять з яких спричинили загибель людей. Так, 3 жовтня через пагубну звичку курити в ліжку загинуло відразу двоє людей: у селі Седнівка Устинівського району та у селі Плетений Ташлик Маловисківського району. 5 жовтня, заснувши в ліжку з непогаслим недопалком, так і не прокинувся житель обласного центру 1941 року народження, інвалід І-ї групи. 8 жовтня запалена цигарка забрала життя мешканця Бобринця, а вже 10 жовтня трагедія з цієї ж причини сталася у селі Диківка Знам’янського району.

За словами заступника начальника Головного облуправління МНС Ігоря Парфьонова, смерть людини настає навіть не через саму пожежу, а від дії чадного диму, який поступово потрапляючи до організму, забирає життя. Найстрашніше, що при цьому можуть постраждати члени родини, особливо діти, адже дим та вогонь не пробачають помилок і не розбирають, хто винний, а хто – ні.

Часто через недбалість курців страждають сусіди. Так у місті Олександрія через кинутий недопалок у під’їзді 9-поверхового житлового будинку загорілася віконна рама, а ще за кілька днів виникла пожежа домашніх речей на балконі п’ятиповерхівки. У обласному ж центрі 12 жовтня через необережність при курінні одного з власників житлового будинку на двох господарів сталася пожежа речей та покрівлі. На щастя, обійшлося без жертв.

Палити чи ні – особиста справа кожного. Та невже дотримання елементарних правил пожежної безпеки при курінні - надто висока ціна за власне життя? І чи згоден курець через особисту недбалість нести відповідальність за майно та життя своєї родини чи сусідів?

Не лягати відпочивати з цигаркою, гасити недопалок у попільничці, а не кидати його будь-де – це насправді так легко і дійсно життєво необхідно.

Теги новости:
пожар
курение
смерть
несчастный случай

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS