Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Мешканка Кіровоградщини спалила чоловіка і сховала труп у погрібМешканка Кіровоградщини спалила чоловіка і сховала труп у погріб

Прес-служба УМВС

Трагедією закінчилося з'ясування стосунків між співмешканцями в одному з населених пунктів Знам'янського району на Кіровоградщині.

Події розгорталися на території напівзруйнованого домоволодіння подружжя. Оскільки життя родини не можна було назвати благополучним, то не дивно, що між ними часто виникали сварки. А цього разу словесне непорозуміння переросло у бійку, під час якої жінка застосувала підручні засоби, аби відстояти свою думку. Спочатку цеглиною, а потім дерев'яною палицею, вона нанесла співмешканцю кілька ударів по голові. В результаті чого чоловік втратив свідомість та упав на землю. Злякавшись, що убила благовірного, зловмисниця вирішила замести сліди злочину, на місці спаливши тіло, прикрите дошками та одягом. Залишки обгорілого трупа жінка заховала у власному погребі…

Підозрювану затримано, за даним фактом порушено кримінальну справу. Слідство триває.

Читайте також:

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS