Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Кіровоградські інтернати цього року не отримають новорічну ялинку у подарунокКіровоградські інтернати цього року не отримають новорічну ялинку у подарунок

Кіровоград.proUA.com

Новорічні ялинки для шкіл, інтернатів та інших навчальних закладів Кіровоградський лісгосп продаватиме за собівартістю, а не надаватиме безкоштовно, як раніше.

Про це заявив начальник Кіровоградського обласного управління лісового та мисливського господарства Іван Захарченко на прес-конференції сьогодні, 2 грудня, передає кореспондент «Кіровоград.proUA.com».

«Через фінансову кризу ми цього року не маємо змоги безкоштовно виділяти ялинки всім бажаючим», − сказав Іван Захарченко.

За його словами, школи, інтернати та інші заклади, які раніше отримували новорічні ялинки від лісгоспу безкоштовно, матимуть змогу придбати їх за собівартістю.

Читайте також:

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS