Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

В Олександрії встановлять лічильники на ліхтарі вуличного освітленняВ Олександрії встановлять лічильники на ліхтарі вуличного освітлення

Кіровоград.proUA.com

Міська влада Олександрії планує встановити лічильники на ліхтарі вуличного освітлення.

Про це повідомив начальник відділу комунального господарства управління ЖКГ міськради Олександр Гончаренко.

За його інформацією, заплановано монтаж кількох сучасних приладів вже до кінця цього року. Лічильник, який буде коштувати від 1,5 до 2 тис. грн., передбачає двотарифний облік: нічний і ранково-вечірній, — зазначив начальник відділу.

«Встановлення цього обладнання призведе не лише до значної економії, але й до можливості освітлювати вулиці в темну пору доби. А в подальшому — розвивати мережу ліхтарів», — зазначив Олександр Гончаренко.

За інформацією відділу, сьогодні в Олександрії нараховується 5,4 тисячі ліхтарів, 1,1 тисячі з яких — з енергоощадними лампами.

Теги новости:
Александрия
уличное освещение

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS