Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Скільки коштуватиме вода у Кіровограді з 1 квітня?Скільки коштуватиме вода у Кіровограді з 1 квітня?

весь Кировоград

Підвищивши тариф на послуги водопостачання та водовідведення для ТОВ «Водне господарство», міськвиконком ліквідував загрозу обмеження до 30% подачі води в обласному центрі. Про реальність такої загрози попередив всіх членів міськвиконкому перед початком процедури голосування міський голова Володимир Пузаков.

За інформацією директора ТОВ «Водне господарство» Андрія Карауша, невідповідність існуючого тарифу економічно обґрунтованому вже призвела до значного нарощування поточних боргів перед водоводом «Дніпро–Кіровоград» та енергетиками, а зволікання з прийняттям нового тарифу спричинить обмеження подачі води в обласному центрі до рівня виключно екологічної безпеки. Проте навіть виняткова складність ситуації з першої спроби не об′єднала весь склад виконкому. Для прийняття рішення не вистачило одного голосу.

Пузаков запропонував повернутися до розгляду цього питання у новій редакції проекту рішення, де разом з підвищенням тарифу водопостачальному підприємству було поставлене завдання проведення заходів, які б дозволили впродовж двох років зменшити втрати води в мережах водоканалу до рівня 35%.

Член виконкому, заступник голови обласної ради Яків Бондар звернувся до своїх колег по виконавчому комітету від Блоку Юлії Тимошенко з пропозицією бути послідовними у своїх діях: підтримавши в обласній раді рішення про підвищення ціни на воду, яку постачає водогін «Дніпро–Кіровоград», будо б логічним підтримати і рішення про зміну тарифів на послуги ТОВ «Водне господарство», адже пов′язані між собою фактори.

Друга спроба виявилася більш вдалою. Вісьмома голосами виконком прийняв рішення «Про погодження ТОВ «Водне господарство» тарифів на послуги з централізованого водопостачання і водовідведення».

Відповідно до прийнятого рішення, у Кіровограді з 1 квітня 2008 року вводяться в дію наступні тарифи:

Для населення:
- водопостачання: 2,87 грн./куб. м.
- водовідведення: 1,79 грн./куб. м.

Для бюджетної сфери:
- водопостачання: 3,61 грн./куб. м.
- водовідведення: 2,32 грн./куб. м.

Для інших споживачів
- водопостачання: 5,23 грн./куб. м.
- водовідведення: 3,38 грн./куб. м.

Теги новости:
коммунальные услуги
водоснабжение
повышение тарифов
водоснабжение
канализация
ООО Водное хозяйство
водовод Днепр-Кировоград
Андрей Карауш

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS