Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Ціни у Кіровограді: де не варто купувати продукти?Ціни у Кіровограді: де не варто купувати продукти?

весь Кировоград

Молоко – єдиний продукт, що на території Кіровоградщини має ціну вищу, ніж в середньому по Україні. Про це на нараді під головуванням Віктора Демченка, заступника голови облдержадміністрації, повідомив Ігор Фурманов, начальник Державної інспекції з контролю за цінами в Кіровоградській області.

Зросла ціна на гречку та деякі овочеві товари, а от сметана та яйця стали коштувати менше. Подешевшав непорізаний та незапакований хліб.

Ігор Фурманов також повідомив, що ціна на певні види продукції в різних магазинах суттєво відрізняється. Так, наприклад, борошно пшеничне вищого ґатунку найдорожче у магазинах «Фуршет», «Ятрань», «Візит», «Велика Кишеня»; вермішель – «Ятрань», «Копілка», «Сільпо», «Велика Кишеня»; гречка – «Ятрань», «Сільпо», «Велика Кишеня»; яйця – «Велика Кишеня»; олія – «Візит; овочі – «Сільпо», «Ятрань», «Велика Кишеня», «Візит», «Копілка», «Фуршет».

Увагу присутніх Ігор Фурманов також акцентував на тому, що не дивлячись на те, що ціни на яйця на ринках та в магазинах області зменшились і в середньому становить 3 грн., супермаркет «Велика Кишеня» реалізовує дану продукцію все за тією ж високою ціною, більше 7 грн. за десяток. А магазини мережі «Візит» мають найвищу ціну на куряче м'ясо.

Теги новости:
продукты питания
цены

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS