Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

17-річний кіровоградський художник почав малювати, бо не міг ходити17-річний кіровоградський художник почав малювати, бо не міг ходити

канал «Кировоград»

В рамках заходу «Незламність духу у творчості» школярі Кіровограда продовжують зустрічатися з обдарованими дітьми–інвалідами. Цього разу головним героєм зустрічі став сімнадцятирічний художник Артем Небесний.

На подібні заходи, що традиційно проводяться у бібліотеці для юнацтва імені Бойченка, запрошують школярів старших класів. Героями зустрічей стають діти з обмеженими фізичними можливостями, які присвятили своє дозвілля мистецтву.

Артем Небесний малювати почав ще у чотири роки. Саме тоді лікарі виявили у хлопчика хворобу суглобів ніг, яка на довгі роки прикувала дитину до ліжка.

П'ять років безперервного лікування принесли результати – Артем знову почав ходити. Та малювання, що стало улюбленим заняттям, вже не зміг залишити. В чотири роки він почав малювати, аби не нудьгувати. Нині вже зрозуміло – образотворче мистецтво є його покликанням. Роботи Артема неодноразово займали призові місця на різноманітних фестивалях та конкурсах. А картина «Українка» посіла п'яте місце на Міжнародному конкурсі малюнків, що проводився у Канаді.

Співробітники бібліотеки вважають, що подібні зустрічі несуть у собі важливу виховну мету. А тому продовжуватимуть їх проведення і в майбутньому.

Теги новости:
художник
Артем Небесный
дети-инвалиды

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS