Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Працівники кіровоградського УБОЗу витратили на "наркоту" 800 гривеньПрацівники кіровоградського УБОЗу витратили на "наркоту" 800 гривень

ЦГЗ УМВС

Працівниками УБОЗ УМВС України в Кіровоградській області виявлено та затримано організовану злочинну групу в складі 7 осіб за підозрою у виготовленні та розповсюдженні синтетичних наркотиків на території України.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів з'ясувалося, що зловмисники, віком від 24 до 31 року, проживали у Кіровограді та Олександрії.

Так звану нарколабораторію обладнали в гаражі одного з підозрюваних, а для перевезення готового продукту використовували його ж автомобіль. Ще один житель районного центру взявся за виготовлення наркотичних речовин, маючи відповідні знання в області хімії. Інші "колеги" допомагали йому в цьому та займалися збутом виготовлених наркотиків.

У ході операції УБОЗівцями було здійснено кілька оперативних закупівель психотропної речовини на загальну суму 800 гривень.

Під час проведення санкціонованого огляду гаражного приміщення працівниками міліції вилучено обладнання та хімічні реактиви, необхідні для виготовлення наркотичних засобів, а також посуд (лійки, колби, пляшки, каністру). У зловмисників також були виявлені й захисні костюми (гумові комбінезони та респіратори), про які вони заздалегідь потурбувалися, аби в процесі виробництва наркотиків зменшити шкідливий вплив випарів на власний організм.

Членів організованої злочинної групи затримано. За даним фактом порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального Кодексу України. Слідство триває.

Прес-служба ВЗГ УМВС України в Кіровоградській області

Теги новости:
наркотики
наркота
подпольная лаборатория
изготовление и реализация синтетических наркотиков

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS