Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

У Світловодську уникнути страшної аварії допоміг білбордУ Світловодську уникнути страшної аварії допоміг білборд

весь Кировоград

Світловодці, які зазвичай висловлювали незадоволення великою кількістю громіздких рекламних білбордів уздовж доріг, минулої суботи мали усі підстави змінити свої ставлення до згаданих рекламних носіїв. Білборд з рекламою будівельного супермаркету “Домовий” буквально врятував життя багатьом людям - пасажирам, і перехожим.

Як повідомляє інтернет-видання "Світловодськ", близько четвертої години вечора пасажирський ПАЗ, що їхав за сьомим маршрутом на Власівку, стрімко пронісся з гірки головної вулиці міста і врізався у рекламний білборд. ДАІ і “швидка”, треба віддати їм належне, прибули на місце ДТП оперативно. І перші, і другі були “при ділі” і від коментарів утримувалися:
працівники автоінспекції робили необхідні заміри та спілкувалися з водієм, а лікарі садовили (саме садовили, а не вносили на ношах) у карету “швидкої” трьох найбільш постраждалих жіночок.

Зате вдалося поговорити з пасажирами “пекельного” транспорту. За їх словами, тільки-но автобус доїхав до будівлі банку “Національний кредит” (саме тут розпочинається спуск з гірки довжиною близько 400 метрів і закінчується на центральній площі), як водій звернувся до пасажирів - мовляв, панове, без паніки, міцніше вчепіться в свої крісла – гальма відмовили. І за кілька секунд автобус “загальмував” ...білбордом. Що, на переконання пасажирів, було єдино правильним кроком з боку водія, який у такій екстремальній ситуації не розгубився і не втратив самовладання. Адже без зайвих пояснень зрозуміло, наскільки небезпечною є кількатонна машина с пасажирами, що без гальм несеться вниз схилом центральної вулиці...

Віталій Асауленко, фото Богдана Дроздова

Теги новости:
Светловодск
авария
автобус
отказали тормоза

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS