Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

«Кіровоградобленерго» запрошує до консультаційного центру«Кіровоградобленерго» запрошує до консультаційного центру

канал «Кіровоград»

«Кіровоградобленерго» відтепер стане ще ближчим до споживачів. З 1 серпня почав свою роботу «Консультаційний центр по роботі зі споживачами електроенергії». Туди абоненти можуть звертатися для вирішення поточних питань. Про це повідомив комерційний директор ВАТ «Кіровоградобленерго» Олексій Шекета.

Порядок приєднання до електромереж, поновлення енергопостачання, виготовлення проектно-кошторисної документації, заміна лічильників – про усе це й багато іншого абсолютно безкоштовно споживачі електроенергії можуть дізнатись від спеціалістів, які працюють в консультаційному центрі. Крім того, тут надаватимуть консультації і представники Національної Комісії Регулювання Електроенергетики України та Держнагляду. Створення консультаційного центру було в планах «Кіровоградобленерго» давно, говорить Олексій Шекета.

Нині на порядку денному відкриття ще й сервісного центру. До кінця 2009 року він вже має функціонувати.

Іще одна проблема енергетиків, причому не тільки на рівні області, а й для держави загалом – старі мережі, що не витримують сьогоднішнього навантаження. З кожним роком споживання електроенергії, наприклад, на Кіровоградщині, зростає на 15%. Тож прокладати нові шляхи для подачі електроенергії і ремонтувати старі почали ще 6 років тому. Заплановані витрати на ці роботи становлять 40 мільйонів гривень. Однак цього замало, говорить Олександр Шекета.

Налагодження мереж, які б відповідали споживацьким потребамЮ, сьогодення важливе й через те, що електроенергія вже в найближчому майбутньому має стати головним енергоносієм. Адже до 2030 року споживання газу, за попередніми прогнозами, має скоротитися на 60%, пояснює Олексій Шекета.

Завершив свою зустріч з журналістами комерційний директор ВАТ «Кіровоградобленерго» повідомленням про те, що оптова ціна на електроенергію зросла на 4%. Це позначиться тільки на підприємствах-виробниках. Однак тільки поки що.

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS