Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Кіровоградській області виповнилося 70 роківКіровоградській області виповнилося 70 років

Прес-служба ОДА

Шановні жителі Кіровоградщини! Дорогі наші земляки!

10 січня ми відзначаємо велике свято – День народження Кіровоградської області. Нинішнього, 2009 року, цей день особливий – Кіровоградщина святкує 70-річний ювілей!
Від імені обласної державної адміністрації та обласної ради щиро вітаємо вас з цією визначною датою.

Кіровоградщина – не лише географічний центр України. Для тисяч і тисяч людей, які за ці десятиліття народилися і зросли на нашій землі – це в доброму розумінні центр Всесвіту, той найрідніший острівець, куди лине їхня душа з найвіддаленіших куточків земної кулі.

Наш край став колискою українського професійного театру. Ця благословенна земля виплекала чимало видатних творчих особистостей, знаних педагогів, державних діячів, славних трудівників, чиїми талантами і працьовитими руками гордимося ми і пишатимуться наші нащадки. Багато з них – Володимир Винниченко, Євген Маланюк, Юрій Яновський, Арсеній Тарковський, Дмитро Чижевський, Василь Сухомлинський, Олександр Гіталов – уже стали історією і це та історія, яка возвеличує наш край, сповнює наші серця повагою і гордістю.

Доля і природа щедро обдарували кіровоградську землю. Ми багаті хлібом і піснею. Ми нарощуємо свій промисловий потенціал, прагнемо покращити життя кожного, збагачуємо наші культурні традиції. І віримо, що наступним поколінням, які продовжуватимуть історію Кіровоградщини, теж буде чим і ким гордитися.

Щиро бажаємо вам, дорогі земляки, і вашим родинам завжди бути здоровими і щасливими, плекати у своїх серцях зерна любові і добра, ніколи не втрачати віри і примножувати славні традиції рідного краю.

Голова обласної державної адміністрації Василь Моцний

Голова обласної ради Микола Сухомлин

Читайте також:

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS