Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Мінфін суттєво «урізав» бюджет КіровоградщиниМінфін суттєво «урізав» бюджет Кіровоградщини

Кіровоград.proUA.com

У бюджеті Кіровоградської області на 2009 рік за розрахунками Міністерства фінансів з державного бюджету передбачено значне скорочення видатків місцевих бюдетів.

Про це на прес-конференції повідомив начальник головного управління фінансів облдержадміністрації Сергій Шеремет.

Зокрема, не будуть профінансовані соціально-економічний розвиток, заходи з енергозбереження, придбання шкільних автобусів, комп’ютеризація та інформатизація загальноосвітніх навчальних закладів районів, оснащення сільських амбулаторій та фельдшерсько-акушерських пунктів.

Окрім цього, зменшені по області видатки на забезпечення реалізації програм соціально-економічного розвитку територій із 22,4 в 2008 році до 4,7 млн. грн.

За словами начальника головного управління фінансів, в цілому бюджет області формується із врахуванням прогнозованого рівня інфляції на рівні 9,5% а також в умовах невизначеності цін на енергоносії, особливо на газ та тепло. В таких умовах розрахунок потреби у видатках бюджетної сфери на енергоносії ґрунтується на фактичному їх споживанню в грудні 2008 року.

Тому, підкреслив Сергій Шеремет, бюджет області можна охарактеризувати як достатній для здійснення соціальних виплат, утримання й виплату зарплати, оплату енергоносіїв у бюджетній сфері в діючих цінах і тарифах. Але, водночас зауважив він, можна вважати його досить напруженим, оскільки суттєво обмежено інші видатки місцевих бюджетів, в тому числі капітального характеру.

Читайте також:

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS