Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Чи з'явиться у Кіровограді своя Пізанська вежа?Чи з'явиться у Кіровограді своя Пізанська вежа?

Кіровоградська правда

Будівництво цього висотного будинку поряд з обласною прокуратурою, облсудом та приватною лікарнею «заморозилося» близько півроку тому, але і досі не вщухають дискусії з приводу того накренився він, чи ні.

Людське око бачить те, що хоче бачити. Комусь (насамперед працівникам загаданих установ, що знаходяться неподалік від кіровоградської «Пізанської вежі») уявляються картини кінця світу при падінні будинку. Спеціалісти-архітектори вважають, що ніякого нахилу немає. Але це лише візуально. Погляд спеціалістів треба поєднувати з інструментальною експертизою, пояснили у відділі Державного архітектурно-будівельного контролю у Кіровограді. У цій ситуації намічається типовий конфлікт громадського і приватного. Бо проведення експертизи – лише в компетенції замовника або підрядчика, за свої кошти. Тобто на об’єктах приватної власності контролюючі державні органи самовільно проводити експертизу не можуть. Скільки коштує така експертиза, навіть у Держархбудконтролі не знають.

З іншого боку – причина припинення будівництва на поверхні. І вона зовсім не у візуальних перекосах. Її назвали два спеціалісти – це відсутність вільних коштів. Тому підприємець може продовжити будівництво, коли це йому дозволять фінанси.

Фото — Р.К.С.

Теги новости:
недвижимость
строительство
слухи

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS