Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

У Кіровограді обладнане відділення для вагітних, хворих на грипУ Кіровограді обладнане відділення для вагітних, хворих на грип

Кіровоградська міська рада

Пологовий будинок №1 міста Кіровограда готовий до прийому майбутніх мам, які захворіли через вірусну інфекцію.

Спеціально підготовлене відділення повністю ізольоване, має окремий вхід, а пацієнток обслуговує медичний персонал, який не контактуватиме зі здоровими вагітними. Про це повідомила начальник управління охорони здоров’я міської ради Любов Пивоварчук. За її словами, на сьогоднішній день в інфекційній палаті проходять лікування дві вагітних жінки, термін вагітності яких перевищує 37 тижнів. Ще п’ять, з меншим терміном, знаходяться на лікуванні у центральній міській лікарні.

Водночас міський акушер–гінеколог Наталія Журжер порадила вагітним жінкам у разі, якщо вагітність протікає без ускладнень, утриматися від відвідування жіночих консультацій для планових оглядів у період поширення грипу та ГРВІ. Краще контактувати з лікарем–гінекологом у телефонному режимі. За словами пані Журжер, спеціалісти жіночих консультацій готові до роботи в таких умовах і двічі на тиждень обов’язково телефонуватимуть кожній поставленій на облік жінці.

Наталія Журжер нагадала, що вагітні жінки ма.nm ослаблений імунітет і порадила майбутнім мамам уникати місць зі скупченням людей, обов’язково носити маску і ні в якому разі не займатись самолікуванням.

Нагадаємо, що жінка на 27-му тижні вагітності померла від грипу у реанімаційному відділенні Кіровоградської обласної лікарні 16 листопада.

Фото — Gettyimages.com

Теги новости:
медицина
беременность
роды
роддом
грипп
ОРВИ
эпидемия

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS