Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Кіровоградським політикам нагадали про масковий режим і місця для рекламиКіровоградським політикам нагадали про масковий режим і місця для реклами

Кіровоградська міська рада

Політичні заходи у Кіровограді сьогодні є важливою частиною життя міста, але їх проведення відбувається сьогодні в особливих умовах.

По-перше, виборча кампанія відбувається в умовах складної епідеміологічної ситуації, а, по-друге, країна вступила в період виборів, які з деякою перервою триватимуть до літа наступного року. Це відзначив секретар міської ради Володимир Слівнов під час наради з керівниками міських осередків політичних партій та громадських організацій, яка проводилась в рамках обговорення заходів з питань застосування виборчого законодавства України та підвищення політичної культури громадян.
Під час наради начальник управління охорони здоров’я міської ради Любов Пивоварчук ознайомила присутніх з епідеміологічної ситуацією в обласному центрі, повідомила про оголошення в Кіровограді з 5 листопада карантинних заходів та попередила всі поличні сили міста про безумовне дотримання маскового режиму під час організації агітаційних акцій в наметах на території Кіровограда.

Олександр Котов, начальник відділу організаційно–правового забезпечення міського управління юстиції та Лариса Трубчанінова, начальник відділу легалізації об’єднань громадян міського управління юстиції ознайомили керівників зі змінами у виборчому законодавстві та звернули їхню увагу на необхідність своєчасної реєстрації змін у керівних структурах, назвах партій та їх місцезнаходженні.

Начальник спецінспекції міської ради Віктор Іванов суворо попередив керівників політичних партій про їх персональну відповідальність за недопущення розміщення рекламних матеріалів у непристосованих для цього місцях а начальник управління містобудування та архітектури Григорій Литвин нагадав присутнім про розташування місць для реклами, визначених рішенням виконавчого комітету міської ради.

Голова Ленінської у місті Кіровограді ради Петро Романюк повідомив, що реєстр виборців фактично підготовлений і на його основі можна друкувати списки виборців, але звернув увагу на значну кількість неточностей у реєстрі і запросив усіх кіровоградців особисто перевірити свої персональні дані.

Загалом, підвела підсумок наради начальник управління з питань внутрішньої політики Надія Грищенко, у всіх керівників міських організації політичних партій та громадських організацій є надзвичайно великий досвід участі у виборчих кампаніях і висловила сподівання, що і цьогорічні вибори пройдуть у спокійній і виваженій атмосфері.

Теги новости:
выборы
предвыборная кампания
политическая реклама
списки избирателей

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS