Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

На Кіровоградщині школярів знову відправили на карантинНа Кіровоградщині школярів знову відправили на карантин

Прес-служба ОДА

8 грудня голова обласної державної адміністрації Володимир Мовчан підписав розпорядження про введення обмежувальних заходів на окремих адміністративних територіях області щодо захворюваності на грип та гострі респіраторні інфекції.

Станом на 8 грудня 2009 року в області відмічено перевищення епідемічного порогу на грип та гострі респіраторні захворювання на 46%, головним чином за рахунок захворювань дітей шкільного віку. На окремих адміністративних територіях (м.Олександрія, Гайворонський, Компаніївський, Новоархангельський, Новомиргородський, Новоукраїнський, Устинівський райони) епідемічний поріг перевищений у 1,5-2 рази.

Відповідно до розпорядження, з метою недопущення грипу та гострих респіраторних захворювань серед населення області терміново припинено заняття в навчальних закладах Гайворонського, Компаніївського, Новоархангельського, Новомиргородського, Новоукраїнського, Устинівського районах та у м.Олександрія до зниження захворюваності на грип та гострі респіраторні інфекції нижче рівня епідемічного порогу.

Питання про відміну або продовження карантинних заходів на грип та гострі респіраторні інфекції вирішується головами райдержадміністрацій та міськими головами з урахуванням епідемічної ситуації на відповідних територіях, згідно зі ст.22 Закону України "Про місцеві державні адміністрації" та ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, на підставі доповідних записок головних лікарів районних (міських) санітарно-епідеміологічних станцій.

Управлінню освіти і науки, управлінню у справах преси та інформації облдержадміністрації, обласній державній телерадіокомпанії доручено поновити підготовку та трансляцію телевізійних уроків для учнів загальноосвітніх навчальних закладів.

Фото — Gettyimages.com

Теги новости:
медицина
образование
грипп
ОРВИ
эпидемия
карантин
Владимир Мовчан
Александрия
Гайворонский район
Компаниевский район
Новоархангельский район
Новомиргородский район
Новоукраинский район
Устиновский район

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS