Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

У Кіровограді віддали під суд екс-начальника міської ДАІУ Кіровограді віддали під суд екс-начальника міської ДАІ

Кіровоград.proUA.com

Прокуратура Кіровограда завершила розслідування у кримінальній справі, порушеній стосовно колишнього начальника відділу ДАІ з обслуговування міста Кіровограда при УМВС країни у Кіровоградській області Олександра Крилова, за фактом умисного нанесення ним легких тілесних ушкоджень Володимиру Новошицькому.

Про це повідомила прес-служба прокуратури у Кіровоградській області.

З урахуванням зібраних доказів у справі Крилову пред'явлено обвинувачення у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 125 КК України (умисне легке тілесне ушкодження).

Санкція вказаної статті передбачає покарання штрафом до п’ятдесяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року.

Раніше кримінальну справу відносно Володимира Новошицького за ознаками складу злочину, передбаченого за ч.1ст. 125 КК України прокуратурою міста Кіровограда розслідувано та спрямовано до суду.

На даний час обидві кримінальні справи перебувають на розгляді у Кіровському районному суді міста Кіровограда.

Нагадаємо, у липні керівник управління ДАІ у Кіровограді полковник Крилов учинив бійку з працівником кафе у Кіровограді. Один зі свідків зняв пригоду на відео.

На фото — фрагмент відео, знятого одним зі свідків нападу Олександра Крилова на Володимира Новошицького.

Читайте також про інцидент за участі Олександра Крилова:

Фото — ТСН.ua

Теги новости:
криминал
Александр Крылов
ГАИ
нападение
драка
скандал

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS