Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Мер Кіровограда зобов'язав виконком відновити старий тариф на проїзд у «маршрутках»Мер Кіровограда зобов'язав виконком відновити старий тариф на проїзд у «маршрутках»

Кіровоград.proUA.com

Міський голова Кіровограда Володимир Пузаков дав доручення департаменту транспорту та зв’язку терміново виконати протест прокурора міста на рішення виконкому про погодження тарифу вартості проїзду в маршрутних таксі у розмірі 1,75 грн.

Про це Пузаков заявив під час позачергового засідання міськвиконкому, сьогодні, 13 лютого.

«Як зазначив прокурор Олександр Бабіков, голосувати з цього приводу необов’язково. Тому я даю від свого імені доручення департаменту транспорту терміново вжити заходів з виконання протесту і припису прокурора», — сказав міський голова.

Як пояснив секретар міської ради Руслан Мишериченко, це означає, що дію нового тарифу призупинено.

Нагадаємо, що виконавчий комітет Кіровоградської міської ради 27 січня прийняв рішення про підвищення тарифу на проїзд у маршрутках із 1,25 до 1,75 гривень.

Прокуратура Кіровограда 10 лютого призупинила дію рішення міськвиконкому про підвищення тарифу на проїзд у маршрутках до 1,75 грн., подавши позов щодо його скасування до окружного адмінсуду області.

Кіровоградські перевізники возять пасажирів у маршрутках по 1,75 грн., незважаючи на судовий позов.

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS