Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Кіровоградські нардепи не спромоглися прийняти рішенняКіровоградські нардепи не спромоглися прийняти рішення

Кіровоград.proUA.com

Кіровоградська міська рада не змогла відхилити протест прокурора на рішення міськвиконкому щодо зростання вартості проїзду у кіровоградських маршрутних таксі.

За відхилення протесту прокурора проголосувало 7 депутатів на засіданні сесії міськради сьогодні, 17 лютого.

Водночас міськрада і не задовольнила цей протест. За задоволення протесту проголосувало 32 депутати.

Нагадаємо, виконавчий комітет Кіровоградської міської ради 27 січня прийняв рішення про підвищення тарифу на проїзд у маршрутках із 1,25 до 1,75 гривень.

Прокуратура Кіровограда 10 лютого призупинила дію рішення міськвиконкому про підвищення тарифу на проїзд у маршрутках до 1,75 грн., подавши позов щодо його скасування до окружного адмінсуду області.

Кіровоградські перевізники возять пасажирів у маршрутках по 1,75 грн., незважаючи на судовий позов.

13 січня міський голова Кіровограда Володимир Пузаков дав доручення департаменту транспорту та зв’язку терміново виконати протест прокурора міста на рішення виконкому про погодження тарифу вартості проїзду в маршрутних таксі у розмірі 1,75 грн.

У той же день у Кіровограді відбувся флеш-моб, учасники якого протестували проти підвищення вартості проїзду.

Читайте також:

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS