Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

На приміщення міськвідділу міліції у Кіровограді вже є претендентиНа приміщення міськвідділу міліції у Кіровограді вже є претенденти

Кіровоград.proUA.com

Голова фракції Партії регіонів у Кіровоградській міській раді Віктор Кухаренко пропонує вселити у приміщення міськвідділу міліції у Кіровограді Окружний адміністративний суд, якщо це приміщення вдасться повернути у комунальну власність міста.

Про це він заявив під час засідання сесії міськради сьогодні, 19 лютого.

«Наша фракція хоче запропонувати Окружному адміністративному суду звернутися до Кіровоградської міськради з проханням виділити приміщення, яке звільниться від міського відділу міліції», – сказав Кухаренко.

Водночас голова фракції «Нашої України» у міськраді Олександр Дануца пропонує вселити у приміщення колишнього міськвідділу міліції Управління Пенсійного фонду. «У нас Пенсійний фонд знаходиться на 3,4 і 5 поверхах, туди пенсіонерам важко діставатися», – пояснив Дануца. На його думку, у будівлі помістяться і Окружний адмінсуд, і Пенсійний фонд.

Нагадаємо, 29 грудня 2008 року міністр внутрішніх справ Юрій Луценко підписав наказ про реорганізацію Кіровоградського міського відділу внутрішніх справ. Депутати міської ради сьогодні прийняли рішення звернутися до міністра з проханням скасувати наказ, виконання якого може спричинити погіршення кримінальної ситуації в місті. Раніше представники Кіровоградського міського відділу внутрішніх справ заявили, що не мають наміру віддавати будівлю по вулиці Жовтневої Революції у розпорядження міста.

Площа приміщення, у якому знаходився міський відділ міліції, перевищує 5 тисяч квадратних метрів.

Фото - «Украина-Центр»

Читайте також:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS