Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Кіровоградські податківці виявили «мільйонну» махінацію підприємстваКіровоградські податківці виявили «мільйонну» махінацію підприємства

Кіровоград.proUA.com

ДПА у Кіровоградській області виявила підприємство, яке заробило на несплаті податків майже мільйон гривень.

Про це повідомили у прес-службі ДПА у Кіровоградській області.

Співробітники ДПА в області провели перевірку одного підприємства, звіти якого викликали підозру. В результаті йому до сплати донараховано разом з фінансовими санкціями більше 1 мільйона несплачених податків.

Посадові особи підприємства внаслідок віднесення до складу валових витрат консультаційних послуг, які не мають відношення до витрат господарської діяльності, занизили податок на прибуток та податок на додану вартість на загальні суми 439 та 255 тисяч гривень відповідно.

Також посадові особи підприємства порушили порядок сплати податку з доходів фізичних осіб: не були оподатковані кошти, виплачені приватному підприємцю за комплектуючи до пластикових вікон поза межами підприємницької діяльності.

«Світова фінансова криза негативно позначилась на свідомості платників – дехто з них, нехтуючи конституційним обов’язком, намагається заробити на несплаті податків», – вважають у ДПА.

Читайте також:

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS