Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

У Кіровограді триває ремонт дорігУ Кіровограді триває ремонт доріг

Вечірня газета

Літо – то не лише спека і пора відпочинку. Це ще й напружена пора для шляховиків, які зараз активізували роботи з ремонту доріг обласного центру. Що вже виконано, які ще дороги будуть полагоджені нинішнього року, нашому кореспонденту розповів начальник відділу будівництва та благоустрою департаменту житлово-комунального господарства міської ради Геннадій Юдін.

– На даному етапі комунальне підприємство з утримання шляхів виконує роботи щодо поліпшення покриття дороги, що з’єднує Стару Балашівку та Лелеківку, – повідомив Геннадій Дмитрович. – Це грунтова дорога, тому її треба відгрейдерувати, вирівняти та підсипати. Також готують для асфальтування вулиці Пролетарську та Кірова.

Ремонтними роботами займається і ТОВ "Унідор". Його техніку можна побачити на вулицях Шумілова та Чернишевського. Незабаром розпочнуться асфальтування тротуарів на вулиці Дзержинського та ямковий ремонт вулиці Соціалістичної та Панфіловців.

Приватне підприємство "Диск" продовжує роботи на Старій Балашівці неподалік школи №15 – на вулицях Козака Сулими, Брестській, Казанській.

Триває підготовка до ремонту асфальтного покриття по проспекту Винниченка. Ця автомагістраль буде полагоджена капітально з частковою заміною бордюрів. Тендер на проведення цих робіт виграло підприємство ТОВ "Дорстрой". Загалом же, на реконструкцію цього проспекту буде витрачено близько трьох мільйонів гривень.

Словом, усі роботи проводяться згідно з цьогорічними галузевими програмами, а саме: будівництва та реконструкції і ремонту доріг, розвитку житлово-комунального господарства, благоустрою міста. Згідно з цими програмами, на капітальний ремонт проспекту Винниченка, вулиць Повітрянофлотської, Джерельної, Єгорова, Мотокросної, Пролетарської, Декабристів, Волкова, транспортної розв’язки по вулиці Жовтневої революції та головних магістральних напрямків міста – вулиць Московської, 40 років Перемоги, Родімцева, Мурманської та Героїв Сталінграда буде використано майже дев’ять мільйонів гривень. На поточний ремонт доріг спрямуємо п’ять мільйонів 320 тисяч гривень. Варто відзначити, що на поліпшення дорожнього покриття, як уже зазначалось, від Старої Балашівки до Лелеківки витратимо 170 тисяч гривень, а на ремонт тротуарів на вулицях Дзержинського, Червонозорівській, Пашутінській, Леніна, Преображенській, Паризької комуни, провулку Дем’яна Бєдного – 250 тисяч гривень.

Читайте також:

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS