Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Міська влада привітала «Зірку» з виходом у першу лігуМіська влада привітала «Зірку» з виходом у першу лігу

Кіровоградська міська рада

Привітання міської влади гравцям, тренерам, адміністрації ФК «Зірка» та вболівальникам кіровоградського футболу

Шановні гравці, тренери та керівництво футбольного клубу «Зірка»! Шановні вболівальники кіровоградського футболу!

Дозвольте від імені Кіровоградської міської ради, її виконавчого комітету щиро привітати вас з видатною подією в спортивному житті нашого міста – перемогою футбольного клубу «Зірка» у другому дивізіоні чемпіонату України та завойованим у важкій боротьбі правом представляти Кіровоград у першій лізі.

Успіх кіровоградської команди підтвердив, що консолідованими зусиллями, наполегливою працею гравців та тренерського штабу, повною самовіддачею у кожній грі, за активної підтримки вболівальників, громадськості та меценатів спортивної гри №1 у світі можливо досягти найвищих вершин футбольного олімпу.

Бажаємо майстрам шкіряного м’яча футбольного клубу «Зірка» не зупинятись на досягнутому, успішно фінішувати в наступному сезоні і здійснити найзаповітнішу мрію – повернутися до вищого дивізіону українського футболу – Прем’єр–ліги.

Міський голова Володимир Пузаков
Секретар міської ради Руслан Мишериченко

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS