Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

На Кіровоградщині спалахнув «цукровий конфлікт»На Кіровоградщині спалахнув «цукровий конфлікт»

весь Кіровоград

На два дні на Кіровоградщину завітав Микола Мельниченко, лідер партії "Громадянський рух України". Мета приїзду – конфлікт на цукровому заводі, що розташований в місті Новоукраїнка, Кіровоградської області і належить ТОВ "Агро-Гарант-Цукор". Цукровий завод заборгував своїм працівникам зарплатню за кілька років.

Нині на складах підприємства зберігається кілька тисяч тон цукру, який можна було б продати і частково повернути людям борги. Працівники цукрового заводу навіть мають на руках рішення суду, винесене на їхню користь, однак судові виконавці не вдаються до жодних дій.

Складність полягає ще й у тому, що люди протягом тривалого часу отримували заробітну плату по двох відомостях – по так званих “чорних” та “білих”. Новоукраїнський цукровий завод вже давно оголошено банкрутом, однак погашати заборгованість ніхто не збирається.

До цієї проблеми додається ще одна – завод брав кредити у двох банках та ще в одного підприємства, що відоме своїми рейдерськими захватами. Представники одного з кредитодавців - банку “Надра” - разом з найнятими працівниками охоронної фірми прибули на територію заводу, де почали опис майна і вивіз цукру.

Коли працівники заводу дізналися, що цукор вивозиться, організували демонстрацію. Вивіз сировини зупинили.

Наразі конфлікт не вирішено, поки що люди отримали тільки обіцянки. Микола Мельниченко особисто зустрічався з керівництвом заводу, вів переговори з представниками банків, що видали кредити. А працівникам заводу порадив створити структуру, яка б відстоювала їхні інтереси.

Ася Цуркан, фото — www.novoukrainka.ucoz.ua

Теги новости:
Новоукраинский сахарный завод
рейдерство
банкротство
бизнес-конфликт

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS