Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Кіровоградському «самопідпалювачу» почали виплачувати депозитні коштиКіровоградському «самопідпалювачу» почали виплачувати депозитні кошти

Кіровоград.proUA.com

Кіровоградцю Леоніду Іванову, який погрожував спалити себе у приміщенні кіровоградської філії Імексбанку, почали повертати кошти з його депозитів згідно графіку, затвердженого ще в середині серпня нинішнього року.

Про це «Кіровоград.proUA.com» повідомили у прес-службі центрального офісу банку.

«Він був у нас в середині серпня, у 20-х числах. Тоді йому склали графік повернення коштів, до 10-х чисел вересня мали почати віддавати. Власне, згідно цього графіку й почали, перші виплати вже пішли», – розповіли у прес-службі.

У прес-службі банку також відзначили, що в Іванова ніхто не вимагав «відкату»: «Ці всі розповіді про якісь 30 відсотків – це є неправда. Всі розмови пана Іванова з директоркою філії відбувалися у присутності начальника служби безпеки банку та юриста. Тому така ситуація у нашій установі неможлива в принципі».

У прес-службі банку Леоніда Іванова вважають «проблемним» клієнтом: «Він у нас, так би мовити, проблемний клієнт. Ходив у філію, агітував інших: давайте, мовляв, разом добиватися. Однак на його пропозицію ніхто не приставав».

Додатково у прес-службі центрального офісу банку повідомили, що Леонід Іванов підробляв документи з метою отримання коштів: «Він похоронив свою маму, а потім приніс документи, що її треба ховати в Америці. Тобто підробив документи, щоб гроші отримати».

Нагадаємо, кіровоградець Леонід Іванов загорівся живцем у приміщенні кіровоградської філії Імексбанку.

Іванов має два депозити у цій установі на загальну суму понад 2,5 мільйона гривень.

За словами Іванова, за повернення депозитів директорка філії вимагала у нього 30% від їх загальної суми.

Читайте також про інцидент в «Імексбанку»:

Читайте також:

Теги новости:
Имэксбанк
депозит
попытка самоубийства
банковские услуги

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS