Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Підозрюваних виказали... крадені кросівкиПідозрюваних виказали... крадені кросівки

Прес-служба УМВС

Співробітниками міліції затримано чотирьох кіровоградців, які підозрюються в скоєнні нападу на 19-річну дівчину. Зловмисники нанесли потерпілій кілька ударів по голові та відібрали злоті вироби, мобільний телефон і одяг. Працівникам патрульної служби міліції знадобилося десять хвилин, аби знайти та затримати осіб, причетних до скоєння злочину.

Того вечора всі учасники пригоди відпочивали в одному з розважальних закладів міста, після чого вирішили прогулятися вулицями обласного центру. Вже близько опівночі в поле зору зловмисників потрапила дівчина, що поверталася додому одна. Молоді люди наздогнали перехожу та кілька разів вдарили її по голові. Коли потерпіла втратила свідомість, нападники відібрали у неї мобільний телефон, золотий браслет та сережки, а також куртку і кросівки, які одна із дівчат вдягнула прямо на місці пригоди. Через те, що свідків майже не було, зловмисники навіть не збиралися розійтися по домівках, а лише обрали місцем для прогулянки сусідній район міста.

Прийшовши до тями, потерпіла попросила допомоги у перехожих, з чужого мобільного зателефонувала своїм родичам та повідомила про напад.

Наряд патрульної служби у складі заступника командира взводу старшого лейтенанта міліції Сергія Кравченка та інспектора патрульної служби рядового міліції Володимира Сарахмана отримали повідомлення про напад від батьків потерпілої. Вже через кілька хвилин на одній із вулиць правоохоронці звернули увагу на компанію молодих людей, які поводили себе досить стримано. Однак при подальшому спілкуванні потерпіла від нападу дівчина впізнала на незнайомці... свої кросівки. Під час огляду у зловмисників були виявлені та вилучені й інші речові докази: мобільний телефон і прикраси.

За даним фактом порушено кримінальну справу. В даний час перевіряється причетність затриманих до скоєння інших подібних злочинів.

Читайте також:


Теги новости:
криминал
кража
ограбление

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS