Кировоград. Портал

Кировоград — новости и сайты

Искать: Как искать?
Детальный поиск
Например:



Новости Кировограда

Чи безпечні кіровоградські тролейбуси?Чи безпечні кіровоградські тролейбуси?

весь Кіровоград

За інформацією, яку оприлюднив на засіданні виконавчого комітету Кіровоградської міської ради Василь Дзядух, парк кіровоградських тролейбусів потребує значного оновлення. Нещодавня перевірка, проведена Запорізькою державною регіональною технічною інспекцією міського електротранспорту, виявила, що 30 з 43-ох машин потребують капітального ремонту кузова, вимогам безпеки руху не відповідають вузли та агрегати 16-ти машин, а щодо тролейбусних ліній, то 20 км контактного проводу з 52 км, протягнутих по всьому місту, зносилися і мають бути замінені.

У цілому, щоб привести тролейбусне господарства у відповідність до законодавчих вимог, необхідно витратити 18 мільйонів гривень. Шість мільйонів в оновлення тролейбусів «Єлисаветградська транспортна компанія», яка є орендарем цілісного майнового комплексу «Кіровограделектротранс», планує вкласти вже у поточному році. Так, три кіровоградських тролейбуси вже зараз знаходяться на ремонті у Харкові, а відновлення працездатності однієї машини коштує близько 500 тисяч гривень.

Натомість «Єлисаветградська транспортна компанія» звернулася до міської влади з проханням звільнити їх від орендної плати на 10 років, зважаючи на те, що найближчим часом здійснюватимуться такі суттєві інвестиції. Василь Дзядух навіть пообіцяв на засіданні міськвиконкому, що між громадою міста та «Єлисаветградською транспортною компанією» буде підписано угоду про соціальне партнерство, хоча і не повідомив, які саме зобов'язання будуть в рамках цієї угоди реалізовані. Проект відповідного рішення виконком попередньо погодив, але останнє слово все одно залишається за депутатами міської ради.

Фото — Р.К.С.

Теги новости:
транспорт
городской транспорт
троллейбус
ПДД
Василий Дзядух
Елисаветградская транспортная компания
инвестиции

Новости в тему:

Новости Кировограда: обсудить на кировоградском форуме

Перепечатка материалов допустима только со ссылкой на РКС. Ссылка для традиционных СМИ — rks.kr.ua; гипер-ссылка для использования в онлайне — <a href="https://www.rks.kr.ua/">Новости Кировограда</a> (скопируйте и вставьте).

Уважайте чужой труд: все новости, опубликованные в РКС, проходят редакторскую правку. Иногда это просто исправление ошибок, но часто, чтобы придать новости читабельный вид, материал приходится переписывать с нуля. И даже в этом случае мы всегда указываем источник. Коллеги, ждем того же от вас. Спасибо.

Кто живет в Кировограде? Смотрите фотографии кировоградцев на сайте «Знакомства в Кировограде»
А еще можно посмотреть, что нового в кирнете

RSS